Організація вкладання бруківкою тротуару по вул. Зелена у с. Гаї-Гречинські. Другий етап Реалізований

Доданий
26.10.2019
Номер
1
Безпека та громадський порядок

Другий етап організації та вкладання тротуару бруківкою в напрямку від світлофору біля "Подолян" з сторони села по вулиці Зелена вздовж асфальтованої дороги в напрямку першого будинку, довжиною 76 метрів, шириною 1,25 метри для пішоходів та дітей у візочках та колясках з можливістю використання неповносправними особами у візках. Тротуар буде обмежений поребриком.

Автор проєкту
Бюджет
98 815 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
с. Гаї-Гречинські
Адреса
Зелена вулиця, Тернопільський район, Гаї-Гречинські

Опис

Мета проекту

Зменшити можливість травм пішоходів, оскільки відсутній тротуар, збільшити рівень та відчуття безпеки. Показати жителям громади, що Вони є реальною частиною громади, яка своїми активними діями може забезпечити результат та отримати фінансування проявляючи ініціативність. Продовжити комунікацію: громада це кожен з жителів села, потрібно обєднувати зусиля з управлінцями села, спілкуватись, діяти і буде результат.

Проблема проекту

Небезпека травмування пішоходів на крутому схилі дороги та повороті, особливо в зимовий період. Вузька дорога, відсутність тротуару. Відсутність можливості безпечно рухатись пішоходам, дітям, неповносправним жителям села. Зневіра мешканців, що можна власними зусилями зробити реальні проекти для села, наприклад продовження тротуару.

Пропоноване рішення розв’язання проблеми і його обґрунтування:

Існує місце для тротуару за межами дороги, яке зараз не можливо використовувати, як тротуар. Потрібно організувати та вкласти тротуар бруківкою для безпеки руху дорослих жителів села, особливо дітей та неповносправних мешканців. Потрібно зробити наступний крок після встановлення світлофора в напрямку безпеки руху в межах села біля дороги

Гендерний аналіз

Всі мешканці-пішоходи села (709 жителів), діти, діти в колясках, візочках, неповносправні жителі села у візках, а також жителі громади та гості.

Фотографії