Інтерактивний дитячий майданчик «Пізнайко» у с. Байківці На реалізації

Доданий
02.11.2019
Номер
10
Освіта

Проведення малечею та школярами свого вільного часу на свіжому повітрі обмежена доступом до ігрових майданчиків. Особливо це питання стає влітку, на шкільних канікулах.
Сучасні ігрові елементи для дитячого майданчика сприяють всебічному розвитку дітей, привчатимуть дітей до здорового способу життя,цікаво і невимушено навчатися математичним азам, законам фізики.

Автор проєкту
Марія
Марія Боєчко
Бюджет
94 700 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
с. Байківці - адміністративний центр громади
Адреса
Січових Стрільців вулиця, Тернопільський район, Байківці

Опис

Мета проекту

Урізноманітнення дозвілля, розвиток та спілкування дітей. Створити можливість для повноцінного, цікавого, пізнавального, навчально-ігрового відпочинку.

Проблема проекту

Одним із найважливіших завдань дитячих зон відпочинку є не просто забезпечення дозвілля, а й розвиток дітей. Набагато частіше дитячі майданчики встановлюються «для галочки» — лише для того, щоб задовольнити вимоги населення, і встановлюють їх лише як стандарт, а тому мають мало спільного із потребами та розвитком дитини. Існуючий дитячий майданчик, на території дитячого садочку в с.Байківці, не тільки не відповідає вимогам і стандартам дитячих майданчиків, а що більше не задовольняє дитячі потреби для комфортного, цікавого і безпечного перебування дітей. Тому пропонується встановити дитячий майданчик на території поблизу дитячого самочку. Проект передбачатиме встановлення дитячого майданчику із інтерактивними елементами, які слугуватимуть мотивуючим фактором для зацікавлення дітей до точних наук - математики, фізики, астрономії. Також встановлення лавочок, книжкового будиночку для можливості та корисного перебування батьків, на майданчику разом із дітьми.

Пропоноване рішення розв’язання проблеми і його обґрунтування:

Придбання сучасних інтерактивних ігрових елементів та будівництво їх на території, поблизу дитячого ясла-садочку у селі Байківці вул.Січових Стрільців, буд.75. Встановлення лавочок та будиночку для розміщення книжок, для дозвілля осіб, які супроводжуватимуть дітей. Оформлення клумби та висадження зелених насаджень, шляхом залучення громадськості.

Гендерний аналіз

Для діток віком від 3-х років і молодшої школи, для хлопчиків та дівчаток, батьків або осіб, які супроводжуватимуть дітей

Фотографії