Дитячий майданчик - місце щасливого дитинства у с. Шляхтинці На реалізації

Доданий
04.11.2019
Номер
14
Спорт

Одна з необхідних умов правильного розвитку дитини- постійна фізична активність. "Дитячий майданчик - місце щасливого дитинства" покликаний створити простір, де батьки могли проводити час із своїми дітьми. Теориторія сільського клубу, де буде встановлений майданчик знаходиться в центрі села і тому усім буде зручно і безпечно там перебувати.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Скорик
Бюджет
99 981 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
с. Шляхтинці
Адреса
Тернопільський район, Шляхтинці

Опис

Мета проекту

Створення соціального середовища для фізичного і духовного розвитку дітей, створення простору для активності. Пропоганда здорового способу життя.

Проблема проекту

Прогулянка та ігри з дітьми на дитячих майданчиках у щоденному розкладі мам і дітей. Адже діти дихають свіжим повітрям, фізично розвиваються, набувають навичок спілкування з однолітками. У нашому селі є лише один дитячий майданчик на початку населеного пункту на території дитячого садка. Мамам з дітьми, які живуть в іншому кінці села потрібно долати велику відстань, а майданчик у центрі села буде зручним для усіх.

Пропоноване рішення розв’язання проблеми і його обґрунтування:

Дитячий майданчик буде зручним і безпечним для усіх бажаючих його відвідати, так як буде у центрі села і на території, якаогороджена. Майданчик - це найкращий засіб направити невгамовну дитячу енергію в правильне русло, забезпечить оптимальне поєднання приємного і корисного, а також "забере" бажання сидіти перед телевізором чи комп'ютером.

Гендерний аналіз

Діти дошкільного віку, їх батьки, діти молодшого і середнього шкільного віку, жителі с. Шляхтинці.

Фотографії