Встановлення сходів, підпірної стінки та пішохідної доріжки біля світлофору по вулиці Зеленій Реалізований

Доданий
28.10.2019
Номер
2
Безпека та громадський порядок

Встановлення сходів, підпірної стінки та пішохідної доріжки біля світлофору по вулиці Зеленій для можливості переходу від світлофору до тротуару сходами, дорослим та дітям, тротуаром з дитячими колясками та неповносправним у візках. Зробити сходи, підпірну стінку та початок тротуару для безпеки переходу від Подолян до села жителям та гостям села Гаї Гречинські

Автор проєкту
Василь
Василь Ткачук
Бюджет
99 530 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
с. Гаї-Гречинські
Адреса
Зелена вулиця, Тернопільський район, Гаї-Гречинські

Опис

Мета проекту

Зробити можливим перехід від пішохідного переходу біля Подолян по тротуару до села. Покращити рівень безпеки мешканцям та гостям села Гаї Гречинські, організувавши безпечний перехід сходами та тротуаром дітям, дорослим та неповносправним мешканцям у візках. Зробити підпірну стінку, щоб не зсувався грунт біля встановленого світлофору.

Проблема проекту

Зараз після пішохідного переходу біля Подолян знаходиться територія землі (грунту), яка в дощ та вологу погоду перетворюється в болото. Не можливо перейти від пішохідного переходу до села. Люди ходять дорогою з інтенсивним рухом авто і є велика ймовірність отримання травм та шкоджень в звязку з відсутністю сходів та тротуару, особливо за несприятливих погодних умов. Після дощів земля сповзає вниз і потребує підпірної стінки. Водії рухаючись по слизькій дорозі з небезпечним поворотом не завжди зможуть зупинитись. Потрібно розділити потік пішоходів та авто.

Пропоноване рішення розв’язання проблеми і його обґрунтування:

Зробити сходи , дві площадки з металевими поручнями, підпірну стінку та тротуар вимощений бруківкою шириною 1,25 метра, який буде обмежений бордюрами. Роботи виконуватиме підприємець-мешканець нашого села, який вже зробив сходи - вихід на вулиця Джерельну і цими сходами ми вже користуємось :) Пішоходи ходитимуть по тротуару. Авто їздитимуть по дорозі. Водії і пішоходи будуть мати власну безпечну територію для пересування

Гендерний аналіз

Для ВСІХ мешканців (709 жителів)) та гостей села Гаї Гречинські. Дітей, дорослих, жінок з дитячими візочками, неповносправних в колясках.

Фотографії