Відеоспостереження у селі Шляхтинці На реалізації

Доданий
30.10.2019
Номер
5
Безпека та громадський порядок

Проект передбачає встановлення системи відеоспостереження, яка складатиметься з 4 камер (2 камер оглядові з функцією нічного бачення, 2 аналітичні, які розпізнають в прямому режимі автомобільні знаки). Встановлення системи відеоспостереження відбудеться в найбільш важливих точках села (заїзди та ключові перехрестя).

Автор проєкту
Надія
Надія Шуль
Бюджет
99 930 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
с. Шляхтинці
Адреса
Шляхтинці

Опис

Мета проекту

Метою проекту є підвищення ефективності роботи органів внутрішніх справ щодо забезпечення громадського правопорядку на території села, профілактики злочинності, боротьби з нею, охорони прав, свободи і законних інтересів мешканців та посилення взаємодії з органами місцевого самоврядування у протидії всім формам злочинності в інтересах Байковецької ОТГ.

Проблема проекту

Часто відбуваються крадіжки та админістративні правопорушення розслідування яких не завершується тим, що злочинців було знайдено та покарено.

Пропоноване рішення розв’язання проблеми і його обґрунтування:

У разі реалізації проекту буде забезпечена профілактика та протидія злочинності на вулицях, підвищення рівня безпеки життя всіх мешканців села, також буде здійснюватися ефективний моніторинг поточної обстановки за рахунок використання системи відеоспостереження та відеоконтролю й надання аналітичної інформації для дій територіальних органів виконавчої влади, органів внутрішніх справ села, що забезпечує своєчасність прийняття управлінських рішень.

Гендерний аналіз

Мешканці та гості села Шляхтинці

Фотографії