"Доступний спорт для всіх". Адмінбудівля с. Соборне. Відхилений

Доданий
31.10.2019
Номер
7
Спорт

Сприяння зміцненню здоров’я, розвитку фізичних, морально-вольових здібностей дітей та дорослих. Створення гідних, безпечних, комфортних умов для занять фізичною культурою. Здорова нація - сильна Україна!

Автор проєкту
Катерина
Катерина Стаднік
Бюджет
100 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
с. Соборне
Адреса
Тернопільський район, Соборне

Опис

Мета проекту

Мета проекту – надання можливості займатися фізичною культурою та спортом людям усіх вікових категорій, що мешкають поблизу, відволікання підлітків від комп’ютерних ігор, шкідливих звичок, зниження рівня злочинності та правопорушень, популяризації здорового способу життя. Адже виховання здорового покоління є пріоритетним завданням нашого села та громади.

Проблема проекту

Соборне – це село, в якому проживає багато дітей, підлітків, молодих батьків.
Багато сімей, не можуть користуватися платними послугами у сфері фізичного виховання дітей через високі ціни у далекому місті. В свою чергу витрата вільного часу перед телевізором, комп’ютером, гаджетами призводить до погіршення здоров′я населення села. Тому створення місця, яке буде доступним для занять фізичною культурою усіх вікових категорій, є вкрай актуальним.

Пропоноване рішення розв’язання проблеми і його обґрунтування:

Опитування мешканців с. Соборне виявило необхідність у облаштуванні безкоштовного сільського спортзалу в одному із приміщень адміністративної будівлі. Створення спортзалу сприятиме зміцненню здоров′я майбутнього покоління та вирішенню проблеми незайнятості дітей та молоді. Наш проект - це можливість кожного жителя, займатися над собою, що дасть змогу не тільки витримувати "фізичні навантаження", але й загартовуватись в психологічному плані, досягаючи нових вершин , і ставлячи нові цілі.

Гендерний аналіз

Молоді люди шкільного віку, підлітки-студенти, молоді батьки.

Фотографії