Встановлення пам'ятного знака Героїв Небесної Сотні у с. Стегниківці Відхилений

Доданий
31.10.2019
Номер
9
Культура

Пам’ятний знак "Небесній Сотні" планується встановити в центрі села, біля символічної могили "Січовим стрільцям" та флагштоку. Таким чином дана територія центру села набуде привабливого вигляду. В першу чергу будуть проводитися земляні роботи на даній території, вимощення бруківки та встановлення пам’ятного знака, встановлення паркових світильників, також висадка зелених насаджень.

Автор проєкту
Надія
Надія Тимощук
Бюджет
97 230 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
с. Стегниківці
Адреса
Стегниківці

Опис

Мета проекту

Створити пам’ятний знак, Героям Небесної Сотні, загиблих з світлими помислами про щасливу Україну, який буде нагадувати всім нам про героїчну боротьбу в часи подій Революції Гідності. Оскільки цей пам’ятник буде встановлений біля символічної могили «Січовим Стрільцям», та біля флагштоку, також планується охопити дані ділянки та об”єднати їх благоустроєм.

Проблема проекту

Минуло декілька років з часу загибелі героїв Революції Гідності. Тому створення пам’ятного знака Небесної Сотні повинно базуватися на патріотизмі, загальнолюдських цінностях, любові і пам’яті громадян до всіх загиблих захисників України.

Пропоноване рішення розв’язання проблеми і його обґрунтування:

Надати скорочену концепцію створення пам’ятного знака Героїв Небесної Сотні. Пам’ятник пропонується створити з красивими формами та презентабельним виглядом з охопленням території де знаходиться символічна могила «Січовим Стрільцям» та флагшток.

Гендерний аналіз

Створений пам’ятний знак Героїв Небесної Сотні зацікавить широке коло жителів, всіх хто цікавиться історичними світовими подіями минулого, а також подіями Революції Гідності, які відбулися в Україні.

Співфінансування проекту

ТОВ «Піщинка» директор Качмарський І.В. не грошова форма підтримки, надаватимуться послуги завіз піску 2 машини (20т) 6500 грн, та завіз відсіву 2 машини 20 т 4000 грн.

Фотографії