Встановлення гімнастичного комплексу (street workout) на стадіоні опорної школи с. Лозова На реалізації

Доданий
05.10.2020
Номер
13
Спорт

Ініціативна група вбачає, що завдяки даному проекту відбуватиметься досягнення спільних цілей дорослих, підлітків та дітей громади, що якісно відобразиться на використанні їх життєвого потенціалу, забезпечить гармонійний розвиток, духовну рівновагу, здоров'я, а також плідне спілкування поколінь.

Автор проєкту
Павло
Павло Пилипчук
Бюджет
281 100 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
с. Лозова

Опис

Мета проекту

Забезпечення фізичного виховання учнів опорної школи, а також активного заняття спортом жителів всіх вікових категорій нашої громади.

Проблема проекту

У зв'язку з розвитком техніки фізична праця для людини перестає мати значення. В порівнянні зі своїми предками люди стають більш кволими, нав0іть немічними. Крім того на них дуже погано можуть впливати такі пристрасті як алкоголь,тютюн, наркотики. Щоб якось нівелювати такі спокуси величезну роль може відіграти заняття спортом. Спорт має унікальні властивості. Він об'єднує людей, знайомить між собою, зміцнює здоров'я

Пропоноване рішення розв’язання проблеми і його обґрунтування:

Рішенням даної проблеми є покращення спортивної інфраструктури що забезпечуватиме достатній рівень якості послуг спорту. Для покращення цього рівня пропонується встановлення спортивно гімнастичного комплексу "Inter ATLETIKA УТ-131"

Гендерний аналіз

На даному гімнастичному спорядженні пропонується заняття для всіх вікових категорій - чоловіків та жінок, підлітків та дітей

Фотографії