Покращення послуг для населення громади. "Сучасна, мультимедійна бібліотека" у с. Лозова На реалізації

Доданий
01.10.2020
Номер
2
Культура

Проектом передбачається покращити надання послуг центральною біблотекою у с. Лозова для населення громади, що передбачає собою закупівлю необхідного сучасного технічного оснащення. Нещодавно в ній було проведено ремонт, оновлено опалення, проведено інтернет. Реалізація проекту дозволить залучити потенційного відвідувавча та запропонувати йому ширший спектр послуг бібліотеки.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Руда
Бюджет
166 900 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
с. Лозова
Адреса
Грушевського вулиця, Тернопільський район, Лозова

Опис

Мета проекту

Створення зручних та комфортних умов для роботи та навчання відвідувачів бібліотеки, учнів, вчителів, працівників культури, жителів та гостей Байковецької ОТГ, шляхом забезпечення бібліотеки відповідним сучасним технічним оснащенням.

Проблема проекту

Сучасна шкільна бібліотека повинна йти у ногу з часом і не тільки пропонувати читачам паперові книги та підручники, а надавати можливість для читання, спілкування, творчості та самоосвіти з можливістю доступу до інтернету, роботи на комп'ютері та проведення відкритих заходів з презентацією.
Центральна біблотека с. Лозови має оновлений ремонт для хорошої атмосфери відвідувачів, однак відсутність цифрової техніки обмежує, або в певні мірі навіть унеможливлює надання повного спектру якісних послуг бібліотекою та не викликає інтересу відвідувача там навчатись чи працювати.

Пропоноване рішення розв’язання проблеми і його обґрунтування:

Якби була відповідна цифрова техніка, можна проводити відеоспілкування, онлайн-конкурси, відео-курси за темами і запитами потенційних та існуючих користувачів. З метою організації інформаційно-маркетингової діяльності бібліотек, проводитимуться різні форми роботи. Зокрема анкетування учнів та молоді, а також інших методів комунікації. У нас є усі можливості для реалізації різних проєктів - це приміщення, мережа інтернет, людський ресурс, підтримка від місцевої влади.

Гендерний аналіз

Активними користувачами можуть бути діти дошкільного, молодшого шкільного віку, підлітки, молодь , люди середнього та старшого віку, люди з інвалідністю.

Співфінансування проекту

Відсутнє.

Фотографії