Облаштування території біля каплички Матері Божої та джерела в с.Чернелів-Руський На реалізації

Доданий
30.10.2019
Номер
4
Навколишнє середовище

Біля вул. І.Франка с.Чернелів-Руський знаходиться джерело, над яким зведена капличка Матері Божої, куди щодня приходять жителі та гості села. Навколо є достатньо місця для облаштування естетичної, безпечної території для зручного доступу до каплички та відпочинку. Проект передбачає укладання бруківки від брами до каплички, встановлення лавок, вуличних ліхтарів освітлення, сміттєвих урн.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Залізна
Бюджет
98 740 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
с. Чернелів-Руський
Адреса
Чернелів-Руський

Опис

Мета проекту

Метою проекту є збагачення духовних, моральних, культурних цінностей жителів с.Чернелів-Руський шляхом облаштування території біля джерела та каплички Матері Божої, які знаходяться біля вул. І.Франка.

Проблема проекту

Територія біля каплички Матері Божої не облаштована, немає зручного заїзду, тому для жителів села немає належного доступу до фігури Богородиці під час проведення Богослужінь та до джерела, особливо у негоду. До джерела наноситься болото, яке потрапляє в розташовану там купальню.

Пропоноване рішення розв’язання проблеми і його обґрунтування:

Дану проблему можна вирішити шляхом естетичного облаштування території біля джерела та каплички та зручного доступу на цю місцевість, а саме: укладання бруківки від брами до каплички, встановлення лавок, вуличних ліхтарів освітлення, сміттєвих урн.

Гендерний аналіз

Проект передбачений для всіх категорій населення, яке на даний час складає 735 чоловік, та гостей села.

Фотографії